More About Klea Molla Photography

klea Molla Photography

Studio Fotografike – Sete Profesionale

Set Fotografik në Studio për Ditëlindje Ditëlindja juaj meriton pak më shumë vëmendje se ditët e tjera, për këtë jemi të gjithë dakord. Eshtë gjithmonë

Big Brother Vip3

Prapaskenat e Big Brother VIP 2

Prit Pak! Akoma nuk e kemi marë veten nga Big Brother VIP2 dhe po flitet për fillimin e Big Brother VIP3? Kaq shumë ngjarje e

Noizy Alpha Show

Alpha Show 2 – Fotot nga Koncerti

Koncerti i Noyz-t Alpha Show 2 për vitin e dytë rradhazi u mbajt në Sheshin Nënë Tereza në Tiranë me datë 4 Gusht 2023. Klea