Book your Professional Photoset!

She’s on Top, Modelet Rrealizojnë Photo Shooting me Fotografen Klea Molla

She is On Top

She´s on Top është reality Show në Top Channel, i cili i jep mundësinë vajzave aspirante për tu futur në botën e modës dhe të influencojnë me imazhin e tyre.  

 Hapi më i rëndësishëm për një modele është të bëjë një photo book ku prezanton veten. 

Një photo shooting profesional është shumë i rëndësishëm për një modele. Sjell famë, ndihmon në krijimin e besimit dhe hap rrugën për ofertat e ardhshme.

Pra, një modele ka kaq shumë gjëra për të mësuar përpara se të fillojë photo shooting profesional. Vajzat e She`s on top kanë patur fatin të marin këshilla, të bëjnë photo shooting, dhe të kalojnë një eksperiencë unike mësimi dhe argëtimi pranë studios Klea Molla Photography.

Eksperienca Në Studion Klea Molla Photography

Vajzat shkuan në studio për të realizuar foto me temën Portret Photography. Klea Molla i mirpriti të gjitha vajzat me këshilla dhe ide mbi realizimin e fotove. Duke qenë se ishte ndër sfidat e para të vajzave njohja e portreteve të tyre me publikun nëpërmjet fotove të realizuara nga Klea do të ishte më e lehtë. Per secilën vajzë Klea Molla realizoi foto unike, të personalizuara dhe mbi të gjitha eksperienca e tyre në studio ishte fantastike.

Photo shooting ishte interesant dhe goxha i gjatë pasi shin plot 20 vajza. Në fund të photo shooting fotografja zgjodhi të preferuarën dhe më pak të preferuarën.

Cilat ishin të përzgjedhurat? Shikoni videon min 54..

Facebook
Twitter
LinkedIn